Videum AB | 2018-05-04

Kundansvarig projektledare

Videum Science Park står inför en spännande framtid då vi är i slutfasen med arbetet av vår sammanbyggnation på Framtidsvägen av Videum Science Park. Vi söker därför dig som vill arbeta 100 % med uthyrning och ombyggnationer för våra hyresgäster.

Dina arbetsuppgifter är att som kundansvarig ansvara för uthyrning av Videum ABs lokaler. Du kommer ha daglig kontakt med hyresgäster, kunder, entreprenörer och driva min­dre ombyggnadsprojekt. På ditt ansvar ligger uthyrning, planering av inflyttningar samt mindre ombyggnadsprojekt efter våra hyresgästers önskemål. Du ansvarar för hela kedjan från den första kontakten till inflyttning.

Vi är övertygade om att du har god erfarenhet av att arbeta mot kund, erfarenhet från förhandlingar, skapa förtroende, är affärsmässig och har erfarenhet av projektarbete inom fastighetsbranschen. Vidare är du en god kommunikatör både i tal och skrift samt kan bygga upp och vårda goda relationer.

Du kommer att ha eget ansvar och tydliga mål att styra mot. Du kommer att tillhöra bolagets fastighetsavdelning, bestående av 7 personer, och dessa kommer att fungera som stöd för dej i olika projekt.

För tjänsten krävs relevant bygg/ fastighetsteknisk utbildning. Erfarenhet från byggsektorn kan kompensera akademisk utbildning. Viktigt för tjänsten är att du har god förståelse om fastighetsekonomi och betydelsen av planering. Videum har som ambition att bli alltmer ”online” och att arbeta i digitala stödsystem varför IT-vana krävs.

Som person är du utåtriktad med engagemang och har god samar­betsförmåga. Viktigt är också att du tar ansvar för din uppgift och har lätt för att fatta beslut. Du har förmåga att väga samman komplex information och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du är tillsammans med verksamhetschefen i Videum Science Park en av företagets kontaktpersoner mot våra hyresgäster varför social förmåga är viktig.

För rätt person erbjuder vi ett självständigt och utvecklande arbete i en miljö som präglas av både självständighet och möjligheten till att lyfta Växjö som tillväxtregion.

Ansökan senast 20 maj 2018.
Skicka ansökan till
Videum AB Linda Johansson, 351 96 Växjö eller diariet@videum.se.

Kontaktperson fastighetschef Patrik Hjelm, patrik.hjelm@videum.se, 0470-72 33 06