27 feb

Digibrunch

Den digitala revolutionen

Vi har bara sett slutet på början

”Jag tror det finns en marknad i världen för kanske fem datorer”, sa IBM:s VD Thomas Watson år 1943. Idag tänker vi kanske att digitaliseringen i stort sett är färdig och bara behöver finputsas lite – men i så fall gör vi samma misstag som Watson. Det handlar dock i allt mindre utsträckning om datorer i traditionell bemärkelse, utan om digital ”intelligens” inbyggd i andra saker, inklusive oss själva. Pär, som alltid har intresserat sig för digitala visioner, håller en inspirationsföreläsning om vår digitala framtid. You ain’t seen nothing yet!

  

MEDVERKANDE Pär Ström
- civilingenjör i teknisk fysik från KTH. Han har skrivit ett antal böcker om digitalisering, digitala visioner och digital ekonomi. Han var ledamot av alliansregeringens IT-råd, och är en driven föreläsare. Nu leder han sedan ett antal år företaget Atomer och bitar, som arrangerar konferenser och events med fokus på digitalisering.

Läs mer om Pär Ström på https://atomerochbitar.se/om-par-strom/

DATUM och TID 27 februari kl 11.30- 13.30
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
ANMÄLAN genom Biljettkiosken senast den 24 februari

Inbjudan i pdf >>

ARRANGÖRER Digitri, Videum Science Park och Almi

Med finansiering från Europeiska utvecklingsfonden, Region Kronoberg
samt Alvesta kommun, Lessebo kommun, Ljungby kommun, Markaryds kommun, Tingsryds kommun, Uppvidinge kommun, Växjö kommun och Älmhults kommun.