23 apr

Forskarlunch

Inbjudan i pdf >>

Smarta robotar för industri och samhälle

På senare år har det ofta diskuterats hur robotar kommer att påverka arbetsmarknaden och göra vissa yrken överflödiga. Om robotar är framtiden finns framtiden på nära håll.

Gunnar Bolmsjö är professor i maskinteknik med inriktning mot industriella produktionssystem. Hans forskning präglas av industriell robotteknik, smart manufacturing, robotisering och industri 4.0. Gunnar fokuserar på den senaste robottekniken för hälsa och industri. Hur avancerade och autonoma kan robotar bli?

TID & DATUM kl 12.00-13.30 tisdagen den 23 april 2019
FÖR VEM Forskarlunchen är öppen för alla intresserade.
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
KOSTNAD Ingen, Videum bjuder på lunchen. Anmäld deltagare som får förhinder ber vi vänligen meddela oss på info@videum.se, så minskar vi matsvinnet eller lämnar platsen till någon annan.
ANMÄLAN senast 16 april på videum.se/biljettkiosken


OM FORSKARLUNCHERNA Forskarluncher är ett samarbete mellan Videum Science Park och Linnéuniversitetet. Forskare, lärare och företagen i Videum Science Park samt övriga intresserade bjuds in till aktuella forskningsföredrag med efterföljande lunch och diskussion. Syftet är att knyta kontakter och att hitta synergieffekter mellan forskningsprojekt och ge uppslag till nya intressanta samarbeten mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor.