26 mar

Mötesplats framtiden

MÖTESPLATS FRAMTIDEN är ett forum för dig som är intresserad av att bidra till givande möten mellan utbildning och entreprenörskap. Under 2019 planeras fyra tillfällen med fyra olika teman. Alla i syfte att skapa synergier för regionens bästa. MÖTESPLATS FRAMTIDEN är ett samarbete mellan Videum Science Park och Linnéakademien Forskningsstiftelsen.

Välkomna! /Mie Jernbeck och David Svensson

Inbjudan i pdf >>


TEMA 26 mars 2019:

Det avgörande mötet mellan utbildning och entreprenörskapMEDVERKANDE
Carina Holmgren, forskare och entreprenör
Carina Holmgren har arbetat med forskning och utvärderingsuppdrag inom småföretags- och entreprenörskapsområdet under femton års tid och det egna forskningsintresset har främst handlat om utvecklingen av entreprenörskap i skolan och den form entreprenörskapet tar i skolors undervisning. Hon fick utmärkelsen Bästa Avhandling av Linnéakademiens Forskningsstiftelse vid Linnéuniversitetets årshögtid tidigare i år.

Andreas Fridell, vice vd IST Sverige
Andreas Fridell är vice vd för IST med ansvaret att utveckla bolagets erbjudande och partnersamarbeten på den svenska marknaden. Han har mångårig erfarenhet av affärsutveckling och försäljning och är djupt engagerad i både ledarskap och lärande.

Sara Almkvist, regionchef Ung Företagsamhet
Sara Almkvist är läraren som lämnade yrket för att arbeta med skolutveckling och entreprenörskap som regionchef för Ung Företagsamhet Kronoberg. Hon menar att nyckeln till Sveriges framtida välfärd är samverkan mellan skola och näringsliv, privat och offentligt.

TID och DATUM klockan 15.30-17.00 tisdagen den 26 mars 2019
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
Självklart bjuder vi på kaffe.
ANMÄLAN senast 22 mars genom Biljettkiosken

Om du anmält dig men får förhinder - meddela oss så att vi kan minska matsvinnet genom att ge platsen till någon annan eller boka av en portion. info@videum.se