Mötesplats Framtiden

Stadskärnans attraktionskraft om tio år

Vad styr arkitektur och planering, hållbarhet och trygghet? Vilken betydelse har stadskärnan för regionens lyskraft? Välkommen att lyssna till erfarna röster och var med i diskussionen kring den framtid vi vill möta.

BJÖRN BERGMAN MÖTER EVA HARALDSSON

Björn Bergman, vd för Svenska Stadskärnor, har bland annat arbetat som 
näringslivsdirektör i Malmö stad och vd för Malmö citysamverkan.
Att bedriva aktiv utveckling av stadskärnor, platser och stråk stöter på många möjligheter och utmaningar. Det kräver samverkan, samsyn och samarbete utifrån ett helhetsperspektiv. Svenska Stadskärnor agerar på många spännande arenor.

Eva Haraldsson, vd för Arkitektbolaget och arkitekt SAR/MSA
Arkitektbolaget är en nyckelspelare i en region som är världskänd för sin hållbara och spännande arkitektur. Bolaget värnar om, tar tillvara och renodlar det specifikt småländska utan att förlora det nationella och internationella perspektivet.

TID klockan 15.30-17.00 (kaffe från klockan 15.00)
DATUM tisdagen den 3 december 2019
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
ANMÄLAN senast 29 november via www.videum.se/biljettkiosken 

Inbjudan i pdf >>


MÖTESPLATS FRAMTIDEN är ett forum för dig som är intresserad av att bidra till givande möten mellan utbildning och entreprenörskap för regionens bästa. Mötesplats Framtiden är ett samarbete mellan Videum Science Park och Linnéakademien Forskningsstiftelsen. Eventet kan komma att dokumenteras i foto och film.