Flexibla kontor i innovationsmiljö


Har ditt företag behov av en arbetsplats i form av ett skrivbord i ett öppet kontorslandskap? Ett eget kontor för ett par personer? Ett helt våningsplan för femtiotalet medarbetare? Vi löser ert aktuella behov bland våra närmare 15 000 kvm kontorsytor när ni flyttar in. Och vi står redo att justera era ytor efter de förändringar och möjligheter som dyker upp under hela kontraktstiden. På stadsdelen Teleborg i Växjö. 

Närhet och professionell företagsservice

Genom att vi som hyresvärd verkar lokalt under samma tak som er kan vi ha en personlig relation till alla våra hyresgäster. Den dagliga och starkaste relationen får ni till vår professionella företagsservice som fixar all er kringservice i vardagen och stöttar er inför större möten och konferenser. Företagsservice bemannar vår reception, meddelar dig när ditt besök har kommit och visar dina gäster vart de ska gå. På så sätt blir vår företagsservice även ert företags ansikte utåt.

Som hyresgäst på Framtidsvägen 14 får ni:

  • Tillgång till kontorslokalen dygnet runt, året runt.
  • Företagsservice med bemannad reception och mötesservice vardagar klockan 8-17.
  • Fri tillgång till mindre mötesrum och ca 600 kvm gemensamma ytor med fri wifi.
  • Förmånligt pris på konferensrum med teknik för fysiska och digitala konferenser.
  • Fritt deltagande i kunskapshöjande event och sociala aktiviteter.
  • Tillgång till gemensamma fika- och lunchrum med kyl och micro.
  • Parkering för företagets besökare och anställda

Mervärde för dig som är hyresgäst

Att vara hyresgäst hos oss handlar inte bara om att få ett passande kontor, en känd adress samt service och tillgång till moderna möteslokaler. Videums uppdrag är att bidra till ett växande näringsliv genom att vara det naturliga navet för företagande, kunskap, innovation och tillväxt runt akademin. På Framtidsvägen utvecklas därför fysiska och digitala mötesplatser för samverkan mellan näringsliv och akademi.

Vi tror på att idéer föds där människor möts och att det gäller såväl dig som företagare som dina medarbetare. Här stimuleras ni till utbyte med andra företagare i vardagen och får hjälp med såväl universitetskontakter som breddat affärsnätverk. Ni bjuds in till forskarluncher kring aktuella ämnen, open innovation för kreativa lösningar på problemställningar, investerarträffar i syfte att hitta finansiering och digibruncher för digitala sektorn. Här har ni också närhet till våra labbmiljöer för innovation, virtual och augmented reality. Allt för att skapa bästa förutsättningarna för ditt företag att utvecklas.