180517
Öppna i webbläsare

Ett utvecklingsbolag, en science park
och ett fastighetsbolag i teknisk framkant.

Affärschef Science Park

Videum Science Park står inför en spännande framtid då vi är i slutfasen med arbetet av vår sammanbyggnation och expansion av Videum Science Park. Vi söker nu dig som vill utveckla Växjös innovationssystem kopplat till Linnéuniversitetet. 

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med innovationssystemet i sin helhet, men även att arbeta med lokala, regionala och nationella partners för att förverkliga denna kontext. Tillväxtbolag som vill och kan växa står i Videums fokus.

Info och ansökan genom TopWork >>

Annonsen i pdf >>


Entreprenörskap på dagens forskarlunch

På dagens forskarlunch i Videum Science Park berättade professor Malin Tillmar om sin forskning kring entreprenörskap. Hon spår att framtiden tillhör gränsgångarna som bygger broar mellan sektorerna offentligt, privat och civilsamhälle. Hon tipsade bland annat om intressant läsning i Global Report 2017/2018 som görs av GEM (The Global Entrepreneurship Monitor) - världens största studier kring entreprenörskap. www.gemconsortium.org

Detta var vårens sista forskarlunch, men vi återkommer i september.


Upphandling av möbler

Aktuell upphandlingar hos Videum:  Upphandling avseende möbler till hus Charlie interstruktur. Möbler för konferensutrymmen och restaurang i offentlig miljö. Sista anbudsdag 28 maj. 

Förfrågningsunderlaget finner du på e-avrop >>


 

18/5 Kaffefredag
25/5 Kaffefredag
30/5 Sommarfest*
4/6 Digibrunch*
5/6 Business Breakfast*
15/6 Förhandsvisning* 

Med reservation för ändringar i kalendern.
* Kräver anmälan för att delta.


Välkomna till vår sommarfest med musik, lekfullt familjetema och somrig tacobuffé. Utmana familj och kollegor i 5-KAMP, låt barnen bli trötta i HOPPBORG och HINDERBANA. Smycka er med GLITTERTATUERINGAR och TESTA ATT VARA I EN TV-SÄNDNING genom SVTs greenscreen och få en bild på dig själv med bakgrund från olika program från SVT. Och framför allt - umgås, ha roligt och lär känna varandra - idéer föds där människor möts!

FÖR VEM hyresgäster i Videum Science Park med eller utan familjer
TID och DATUM klockan 17.00-20.30 onsdagen den 30 maj 2018
PLATS På gräset mellan hus Echo och Amfium
ANMÄLAN senast 21 maj genom Biljettkiosken. Vi bjuder på mat och en alkoholfri dricka. Försäljning av öl/vin finns på plats.


Så kan företag och offentlig sektor använda AI som ett aktivt stöd i sin verksamhet

Att våga ta steget och uppmuntra vardaglig användning av intelligent teknik är ledordet för moderna organisationer. Resultat kan bli ett kraftfullt stöd för såväl verksamheten som människorna som jobbar där. Aida Begovic, Digitalization Coach på Zenta, Solver of the unsolvable. Beteendeexpert med kommunikation som största intresse. Jobbar med både människor och maskiner.

DATUM och TID måndag 4 juni klockan 11.30-13.00
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 18, Växjö
ANMÄLAN senast 31 maj genom Biljettkiosken


Business Breakfast 5 juni

Hör och lär dig om dagens och den senaste tidens digitala hot, både för privatpersonen och det stora företaget, men även några bra "know how" att ta med dig för att undvika att bli drabbad. Eller vad du skall göra om och när du utsätts för exempelvis ett intrång.

MEDVERKANDE Mikael Lagström från Truesec
DATUM & TID tisdag den 5 juni klockan 07.30-09.00
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 18, Växjö
FÖR VEM hyresgäster i Videum Science Park
ANMÄLAN senast kl 12 den 9 april genom Biljettkiosken
Vi bjuder på kaffe och fralla.

VIDEUM AB

351 96 Växjö

0470-72 33 00

 

info@videum.se
Besöksadress

Framtidsvägen 12

 

 

Avprenumerera
VIDEUM.SE

Twitter

Facebook

YouTube

MyNewsdesk