181212

Öppna i webbläsare

Tvåhundra gäster på invigningsfesten

I går var det dags för den stora invigningsfesten för vår expansion och sammanbyggnation av Videum Science Park. Invigningstal hölls av representanter från Videum, Växjö kommun och Linnéuniversitetet. När det var dags att klippa det guldfärgade bandet kom självaste kungen till hjälp. Senare bjöds vi på en underbar humorshow av imitatör Göran Gabrielsson där en mängd nationella kändisar dök upp samt en och annan ytterst lokal personlighet blev omnämnd. 

Nybyggnationen är ca 5 500 kvadratmeter bestående av kontors- och möteslokaler, gemensamma öppna ytor, sammanbyggnation av befintliga byggnader och en ny restaurang. Första spadtaget togs virtuellt i slutet av mars 2017 och lokalerna togs i bruk 1 oktober 2018.

- För att få Videum Science Park 2.0 att bli verklighet har det krävts mycket av många, berättar Videums VD David Svensson. Allt från jobbet med beräkningar, beslut och planeringen till genomförandet i stort och in på de små detaljerna. Jag är imponerad av allas vilja att ta vår verksamhet till nästa nivå och ser fram emot utvecklingen av de mjuka värdena i verksamheten. Det arbetet börjar nu med full kraft!

Se bildspel från byggtiden på YouTube >>

En rikigt god jul och ett gott nytt år önskar vi er alla med en gåva till Barncancerfonden. 

/Videum AB


Under jul och nyår håller receptionen i
Videum Sience Park öppet följande tider:

21 december kl 8.00-15.30
27-28 december kl 8.00-12.00 och 12.45-15.30 
2-4 januari kl 8.00-12.00 och 12.45-16.30

Lucia med glöggmingel avslutar året

I år väljer vi att som sista aktivitet för våra hyresgäster bjuda på gemensam luciafika med glögg, kaffe/te samt såklart lussekatter och pepparkakor. Östregårdsskolan klass 5 bjuder oss på stämningsfullt luciatåg.

FÖR VEM hyresgäster i Videum Science Park och era gäster för dagen
TID och DATUM glöggmingel från kl 9.00 torsdag 13 december, 
luciatåget kommer ca kl 9.30
PLATS Mötestrappan i Videum Science Park, Framtidsvägen 14
ANMÄLAN ingen, kom som du är och ta med dig dina kollegor

Något extra gott till kaffet i receptionen fram till jul
Från lucia och fram till jul bjuder vi på något extra till kaffet mellan klockan 9-10 och 14-15 i receptionen, men något större julmys med granar blir det inte i år.

Videum tipsar

Lunchseminarium med Tuula Teeri 25 januari

Ta del av viktiga teknikhändelser i Sverige det senaste året när Linnéakademien bjuder in till ett lunchseminarium med Tuula Teeri, vd, IVA.

DATUM och TID fredag den 25 januari 2019 11:30-13:30
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
ANMÄLAN senast 16 januari

Facebook icon Facebook icon Facebook icon Facebook icon

Avsluta prenumeration