191031

Öppna i webbläsare

”Det känns gött när man kommer in genom dörrarna här och​​​​​ ​​vi
får bra hjälp om det är något. Det är ett bra ställe att sitta på.”

Johan Bournonville, 3D Vision

3D Vision lockades av Videum VR

Företaget 3D Vision är en designstudio som använder den senaste tekniken för visualiseringar, fotorealistiska 3D-renderingar och animeringar. Man är också specialister på virtual reality och augmented reality, vilket gjorde valet av en placering i Videum Science Park enkel. 

3D Vision har sex anställda och huvudkontoret ligger i Karlskrona. Men man har valt att också ha ett kontor i Växjö och en placering i Videum Science Park. Detta med anledning av den fysiska VR-miljön som finns här och att nätverket kring den passar dem perfekt. Samtidigt kommer man nu också närmare många av kunderna.

Sedan september hyr 3D Vision ett mindre kontor i Videum Science Park, men målet är att anställa några till i Växjö så fort man hittar rätt kompetens.

Digitala veckans konferensdag - ett fåtal platser kvar

Kom vidare i ditt företags digitalisering

Välkommen till en dag med inspirerande och matnyttiga föredrag, seminarier och workshop. En dag som ger dig svar på de stora frågorna om bland annat digitala trenders konsekvenser, att utmana affärsmodeller och ledarskap. En dag fylld av nyttigt nätverkande med branschkollegor, entreprenörer och innovatörer.

Hela programmet presenteras på Föreningen Digitris webbplats >>

DATUM tisdag 12 november
TID klockan 9-16 (incheckning 08.30-09.00)
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
ANMÄLAN senast 10 november, begränsat antal platser
ARRANGÖR Föreningen Digitri i samarbete med Växjö kommun,Region Kronoberg, Videum Science Park och Linnéuniversitetet.

Inbjudan i pdf >>

 

Ta plats på företagstorget under konferensdagen

Du som vill nå deltagarna med intresse för digitalisering har här en utmärkt möjlighet att hyra en monterplats på företagstorget i Videum Science Park under konferensdagen. 

Mer info och boka monterplats här >>


Digital Nordic Cities conference 13-14 november är inställd.


Frukostseminarium

EIC Accelerator Pilot

EIC Accelerator Pilot är ett nytt EU-bidraget för innovationsföretag och hundratals svenska företag väntas ta del av det nya miljonregnet. Succéteamet bakom Sveriges mest framgångsrika EU-ansökningar är på plats för att guida hur du enklast drar nytta av de nya bidragsmöjligheterna. Förutom att få de nya bidragsmöjligheterna förklarade för oss finns möjligheten till ett kostnadsfritt personligt möte mellan dig och GAEU för att prata om just ditt företags bidragsmöjligheter. Dessa möten måste förbokas separat.

DATUM onsdag 27 november
TID klockan 8.00-10.00
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
ANMÄL er till frukostseminariet senast 25 november på videum.se/biljettkiosken
ANMÄLAN till enskilt samtal med GAEU mejlas till emelie.lothman@gaeu.se
ARRANGÖR är GAEU Consulting i samarbete med Videum Science Park

Inbjudan i pdf >>


Om du anmält dig men får förhinder - meddela oss så att vi kan minska matsvinnet genom att ge platsen till någon annan eller boka av en portion. info@videum.se

Alla våra event kan komma att dokumenteras i foto och film för publicering på vår webb, i sociala medier och trycksaker.

Info till våra hyresgäster

Låna elcykel och ställ din cykel under tak när du jobbar

Vi har nu en ny elcykel för utlåning till våra hyresgäster i Videum Science Park under arbetsdagen. Våra elcyklar bokas i receptionen och står parkerade i vårt nya cykelgarage.

Vi vill passa på att förtydliga att vårt cykelgarage är en plats för dig som arbetar i Videum Science Park att parkera din cykel på under arbetsdagen och inte en långtidsförvaring. Tyvärr står där idag flera cyklar som stått stilla under alltför lång tid och upptar platser för andra som önskar platsen under arbetsdagen, så som det är tänkt. Vi ber er även att inte låsa fast era cyklar i cykelstället, eftersom ni då hindrar städning och annat arbete som kräver att en cykel flyttas en liten bit.

/Videum 


Videum tipsar

29 okt Code Hub: Learn to Build Bots in Telegram with Python

19 nov WiTech TechTalk: Learn more about VR/AR

VIDEUM AB

351 96 Växjö

0470-72 33 00

 

info@videum.se

www.videum.se

Avsluta prenumeration