191210

Öppna i webbläsare

Summera och blicka framåt

Då summerar vi snart 2019. Ett händelserikt år. Likt alla andra år när man summerar dem. I vårt fall blev 2019 det första året med vår expanderade science park. Vi lär oss hela tiden. Hittar detaljer som kan förbättras i både service och lokaler. Men totalt sett är vi nöjda. Hoppas att ni är det också? Vi kan konstatera att en bra bit över 5 000 människor deltagit på kunskapsaktiviteter, work shops och konfererat i miljön under året. Tack till er! Ni bidrar alla till vår mötesplats med viktig dynamik.

Nu ser vi fram emot 2020. Ett år som kommer att bjuda på nya intressanta kunskapsaktiviteter. Nya företag i Videum Science Park. Nya samarbeten. Nya möjligheter. Håll utkik och läs nyhetsbreven!

Jag önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

David Svensson
VD Videum AB

Vi lyssnar på er!

Hjälp oss förbättra vår webbplats

Emellanåt är det bra att se över sin webbplats, fråga hur den upplevs och fungerar för de som besöker den. Genom att du som nyhetsbrevsprenumerant svarar på tre frågor om videum.se hjälper du oss med idéer kring hur vi ska utforma webbplatsen framåt. 

Kika först på webbplatsen först >> eller Svara på frågorna direkt >>

Har du redan hunnit svara en gång, men sedan kommit att tänka på något mer, något du känner att du borde förmedla till oss? Välkommen att svara en gång till!

Luciafirande med fika

Luciatåg med elever från klass 5 Östregårdsskolan och gemensamt fika med företagsgrannarna i Videum Science Park. Vi bjuder på kaffe/te, glögg, lussekatt och pepparkaka. Ingen anmälan - kom som du är! 

DATUM och TID fredag den 13 december klockan 9-10
PLATS Mötestrappan i loungen, Videum Science Park, Framtidsvägen 14
FÖR VEM alla hyresgäster och dagens besökare i Videum Science Park


Save the date

Forskarlunch om hållbarhet

MEDVERKANDE Mathilda Tham, professor Institutionen för design, Linnéuniversitetet

Mer info kommer framöver.


DOKUMENTATION och AVANMÄLAN

Alla våra event kan komma att dokumenteras i foto och film för publicering på vår webb, i sociala medier och trycksaker. Om du anmält dig men får förhinder - meddela oss så att vi kan minska matsvinnet genom att ge platsen till någon annan eller boka av en portion. info@videum.se

Info till våra hyresgäster

Ny informationsskylt
presenterar alla hyresgäster

Videum Science Park skyltar nu upp för en tydligare huvudentré och infart från Framtidsvägen. Detta med en stor skylt där vi vill presentera samtliga företag och organisationer som verkar här. Alla logotyper kommer där att tryckas i en och samma ljusgrå ton mot en mörkgrå bakgrund.

Videum står för kostnaderna för alla hyresgäster som skickar in en vektoriserad pdf eller eps av sin logotyp till info@videum.se senast 31 januari 2020.

Hyresgäster som ej skickar in någon logotyp kommer att presenteras med sitt namn i ett av Videum valt typsnitt. Hyresgäster står själva för kostnaderna om logotypen skickas in efter 31 januari, eller i format som medför extraarbete. Skulle ert företag av någon anledning inte vilja synas på denna skylt är ni välkomna att meddela detta genom ett meddelande till info@videum.se senast 31 januari 2020.


Jultider i receptionen

Från och med den fredagen den 20 december håller receptionen öppet mellan klockan 8.00-12.00 och 12.45-15.00Från och med tisdagen den 7 januari håller vi öppet som vanligt igen.

Företagsservice


Videum önskar God Jul med en gåva 

Videum önskar alla prenumeranter på nyhetsbrevet, hyresgäster, samarbetspartners och anlitade entreprenörer en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År genom att skänka en gåva till stiftelsen "Min stora dag" som uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Alla medarbetare hos Videum AB


Videum tipsar

16 december Kursstart Introduktion till AI (Linnéuniversitetet)

19 december Sustainability (Talk Innovation)

 

Finansiering för företag inom livsmedelskedjan

Vinnova erbjuder verifieringsmedel för företag inom livsmedelskedjan. 

VIDEUM AB

351 96 Växjö

0470-72 33 00

 

info@videum.se

www.videum.se

Avsluta prenumeration