220830

Öppna i webbläsare

Info till våra hyresgäster på Framtidsvägen

Digitala skärmar på plats i fika/lunchrummen

Under sommaren har vi satt upp digitala skärmar i de gemensamma fika- och lunchrummen runt om i kontorsmiljöerna. Där kommer Videum att annonsera sådant vi tycker är lite extra viktigt för er hyresgäster att veta. Men fortsätt läsa nyhetsbreven, för här har vi utrymme för än mer information! 

Videum tipsar 

Växjö hyllar företagare

Växjö har ett rikt och varierande näringsliv med företag i en rad olika branscher som alla bidrar till att få kommunen att blomstra. Näringslivskvällen är ett tillfälle för att hylla alla företagare som driver, eller äger sitt eget företag. Förutom mingel med möjlighet att skapa nya kontakter delas det ut pris till företagare som utmärkt sig lite extra under året. 
Läs mer om kvällens program och anmälan här >>

Videum-minnen på vår webbplats

Personalens personliga minnen 

Någon delar ett tidigt minne av en blivande VD, en annan ber om ursäkt om du blivit skrämd i receptionen och en tredje undrar hur många som såg honom i full dykutrustning hoppa ner i ett hål i golvet.

Under juni, juli och augusti bjöd Videums personal på personliga minnen från sin arbetstid på Videum i vårt Facebook-flöde. Nu kan du läsa dem alla samlat på vår webbplats >>

Där idéer och företag utvecklas

Växjö Linnaeus Science Park i egna kanaler

Detta nyhetsbrev blir det sista där Videum lyfter vad som händer i det nya science park-bolaget. Information kring verksamheten i vårt nya systerbolag ges nu i deras egna kanaler. Häng på dem som kan vara din hjälpmotor för att stimulera innovation, affärsutveckling och byggandet av strategiska nätverk. Tillsammans på vägen till ett hållbart näringsliv.

👉 Anmäl dig som prenumerant på Växjö Linnaeus Science Parks nyhetsbrev genom att skicka e-post med din kontaktinformation till - sciencepark@vaxjo.se

 

Webbplats - vaxjolinnaeussciencepark.se
Linkedin - vaxjolinnaeussciencepark
Mynewsdesk vaxjolinnaeussciencepark

 

Exempel på aktiviteter som ordnas under hösten:

8 sep WORKSHOP Mät och visualisera företagets CO2-avtryck
9 sep FORSKARLUNCH Rikare med språk - Sverige behöver en språkstrategi!
21 sep DIGIBRUNCH Security Awareness - mänskliga brandväggar
28 sep WORKSHOP Förenkla för användaren med interaktionsdesign
3 okt SEMINARIUM Use2Use Design Toolkit för användarcentrerad cirkulär design
5 okt Låt oss tillsammans bli ännu bättre på INNOVATIONSARBETE


En eller två science parks i Växjö?

Svaret är att det finns en science park i Växjö.

Videum Science Park var fram till 31 december 2021 ett affärsområde för det kommunala bolaget Videum AB. Från och med 1 januari 2022 togs all science park-verksamhet över av det nystartade kommunala bolaget Växjö Linnæus Science Park. Mycket blir sig likt, men mycket står också inför en utveckling. Några ansikten i verksamheten kommer du att känna igen, medan andra blir nya bekantskaper.

Adressen till bolaget Växjö Linnaeus Science Park är Framtidsvägen 14 i Växjö då man hyr lokaler av Videum AB. Begreppet Videum Science Park finns inte längre. Du som är hyresgäst ska nu varken skriva Videum Science Park eller Växjö Linnaeus Science Park för ert företags adress, utan endast använda Framtidsvägen 14.

Den nya science park-verksamheten erbjuder inspiration och kunskap, affärsutveckling och tillväxt, nätverk och kontakter samt labbmiljöer och projekt. Detta inom fyra utvalda fokusområden: cirkulär ekonomi, smarta staden, skog och trä samt digitalisering.

VIDEUM AB

351 96 Växjö

0470-72 33 00

 

info@videum.se

www.videum.se

Avsluta prenumeration