221110

Öppna i webbläsare

Erbjudande till våra hyresgäster

Prova konferenslokalerna till reducerat pris

Du som är hyresgäst på Framtidsvägen ges nu möjlighet att hyra våra konferenslokaler till reducerat pris. Vid bokning max 48 h i förväg ger vi 50 % rabatt på lokalhyran. Information om villkor och förfrågan görs i receptionen. Passa på att ta årets sista personalmöte i ny lokal så ni har plats för både arbetsworkshop och julklappslekar!

Restaurang Rasken har öppnat igen

Ett uppskattat lunchalternativ som varit stängt under längre tid har åter öppnat på gångavstånd från Framtidsvägen. Restaurang Rasken serverar en klimatsmart buffé med fokus på det gröna. Varje dag kan du kombinera ihop din lunch av olika varma växtbaserade rätter, soppor och grönsaker från vårt salladsbord. Till det serveras hembakt bröd. Som komplement finns det också en kött- och en fiskrätt på buffén. Du kan enkelt nå restaurangen från Slottsallén. Raskens webbplats >>

Information till våra hyresgäster

Framtiden på Framtidsvägen

Som vi tidigare berättat i nyhetsbrevet upphör bolaget Videum AB vid årsskiftet. All fastighetsrelaterad verksamhet övergår då till Växjö kommuns lokalbolag Vöfab. 

Vi jobbar för att övergången ska vara så smidig som möjligt för er hyresgäster och märkas så lite som möjligt i er vardag. Några saker kommer dock att ändras. En samlad information håller på att tas fram och ni kommer få ta del av den innan årsskiftet. Nedan är sådant vi vill uppmärksamma er på redan nu.

 

Hyresavtal och hyresavi

Era hyresavtal påverkas inte mer än att hyresavierna framöver kommer med avsändare Vöfab istället för Videum. Din hyresvärd kommer då att ha ett nytt organisationsnummer. 

 

Reception på Framtidsvägen

Receptionen, som en servicefunktion för hyresgäster och konferensbesökare, blir kvar som tidigare.

 

Boka grupprum och konferenslokaler

Tillsvidare bokar du grupprum som vanligt genom att använda din inloggning i bokningssystemet EZbooking som finns på adress: https://ez.artologik.net/videum/cgi-bin/ags_login.cgi?LaunchApp=EZ. De större konferenslokalerna bokar du genom att kontakta receptionen som tidigare, så hjälper de dig med personlig service på vägen till ett bättre möte. 

 

Ändras vårt företags adress?

Redan vid årsskiftet 2021/2022 upphörde Videum Science Park att existera, och vid årsskiftet 2022/2023 upphör Videum som bolag. Därför är det viktigt att ni tar bort Videum Science Park från er adress och använder endast Företagsnamn, Framtidsvägen 14

 

En eller två science parks i Växjö?

Svaret är att det finns en science park i Växjö. Videum Science Park var fram till 31 december 2021 ett affärsområde för Videum AB. Från och med 1 januari 2022 togs all science park-verksamhet över av det nystartade kommunala bolaget Växjö Linnæus Science Park. Som ni säkert sett är det nya science park-bolaget hyresgäst på Framtidsvägen 14, precis som ni.

 

Beslutet om ny bolagsstruktur

Beslut om ny bolagsstruktur togs i kommunfullmäktige 2021. Strukturförändringen innebär att det ska finnas ett lokalbolag, ett bostadsbolag och ett science park-bolag. Bostadsbolaget får namnet Vidingehem, lokalbolaget Vöfab och science park-bolaget Växjö Linnaeus Science Park.

 

Har du frågor är du välkommen att vända dig till reception som, om de inte kan svara direkt, fångar upp dina frågor så att allt blir tydligt framöver. 

Info till våra hyresgäster

Träningslokalen håller öppet året ut

Pilotprojektet med träningslokalen (H)our Power, som genomförts efter önskemål från våra hyresgäster, kommer inte att fortsätta efter årsskiftet då det varit allt för svagt intresse att köpa träningskort. Sista dag som träningslokalen håller öppet är på nyårsafton, 221231.


Videum tipsar

ÅForsk Entreprenörsstipendium

10 personer har chansen att vinna 200 000 kr var! Sista ansökan är 15 november.

Info och ansökan >>

VIDEUM AB

351 96 Växjö

0470-72 33 00

 

info@videum.se

www.videum.se

Avsluta prenumeration