221209

Öppna i webbläsare

Framtiden på Framtidsvägen

När Videum AB vid årsskiftet slås samman med Vöfab ändras flera informations- och kontaktvägar för dig som är hyresgäst på Framtidsvägen. Hyresvärd blir då Växjö Fastighetsförvaltning AB, kallat Vöfab.

 

webbplats www.vofab.se

e-post info@vofab.se

telefon 0470-418 00

organisationsnummer 556087-6038

 

Anmäl dig till Vöfabs nyhetsbrev

Detta är det sista nyhetsbrevet som skickas från Videum AB. Vöfab kommer fortsatt att skicka digitala nyhetsbrev med viktig information för dig som är hyresgäst och har din arbetsplats på Framtidsvägen. Registrera dig som prenumerant på Vöfabs webbplats >>

 

Receptionen blir kvar

Receptionen som en servicefunktion för hyresgäster och konferens på Framtidsvägen 14 blir kvar som tidigare. Svarstjänst för hyresgäster och förfrågningar kring möten och konferens kommer att finnas kvar på telefon 0470-72 33 00. Bokningsförfrågan via formulär finns också på vofab.se.

 

Felanmälan på nytt sätt

Felanmälan görs efter nyår på Vöfabs webbplats där inloggning krävs. Tills alla behöriga inom ert företag fått inloggning kan ni service- och felanmäla genom att ringa Vöfabs växel på 0470-418 00 eller genom att besöka receptionen på Framtidsvägen.

 

För dig som är hyresgäst - svar på dina frågor

Information från din nya hyresvärd och hur förändringen påverkar dig som hyresgäst på Framtidsvägen hittar du framåt på vofab.se >> 

"Vi närmar oss årets slut, då Videum som bolag stämplar ut."

Ett varmt tack och en riktigt god jul till er alla!

Videum vill rikta ett stort och innerligt TACK till alla hyresgäster, samarbetspartners, entreprenörer, medarbetare och styrelser genom alla år.

Nu övergår verksamheten till det nya lokalbolaget Vöfab där de flesta av Videums medarbetare kommer att ha sina nya tjänster. Många ansikten kommer ni alltså fortsatt att möta som tidigare, men kanske i lite nya roller. 

/Videum AB

Inbjudan till våra hyresgäster

Välkommen på Luciafika 13 december

Välkommen på traditionsenligt luciafika i receptionen mellan klockan 9-10 tisdagen den 13 december. Hugg tag i din företagsgranne, kollega eller ditt besök för dagen och mingla en stund med oss. Luciastämningen infinner sig extra när Sven och Köramellerna underhåller med musik och sång.

/Företagsservice

Videum tipsar 

Kick-off för nya science parken

Save-the-date 26 januari 2023. Startskottet för framtidens näringslivsutveckling.

Växjö Linnaeus Science Park står redo att vara en drivande och aktiv samarbetspartner för ett innovativt näringsliv i vår region. Träffa dem, hör om uppdraget, se var de håller till och upplev labbmiljöerna. Inspireras när samarbetspartnern Visual Sweden från Norrköping demonstrerar nyttan med digitalisering och visualisering. Mer information kommer så fort det är bokat och klart på science parkens webbplats.

/Växjö Linnaeus Science Park

VIDEUM AB

351 96 Växjö

0470-72 33 00

 

info@videum.se

www.videum.se

Avsluta prenumeration