Skapa framgång genom en fysisk arbetsplats och ett större nätverk!

VIDEUM POP UP erbjuder en fysisk kontorsmiljö för studenter vid Linnéuniversitetet som driver innovativa startups eller entreprenöriella projekt. Vi vill stödja dessa entreprenörer i behov av lokal och erbjuda en plats att dela tankar och erfarenheter med andra kreativa studenter i samma situation. Ett öppet kontorslandskap där ni kan koncentrera er på er verksamhet, inspireras, samarbeta och lära känna varandra. Vi kallar konceptet Videum Pop Up för att vi poppar upp där det för tillfället finns lediga lokaler i Videum Science Park. 
 
Erbjudandet från Videum Science Park är ett samarbete med Bravo Entrepreneurial Hub och Drivhuset. Tre organisationer vars hjärtan slår för utveckling av människor, idéer och företag genom en fysisk miljö och genom arrangerade event och aktiviteter. Ni som blir en del av VIDEUM POP UP får samtidigt medlemskapet Networker i Bravo Hub samt kan ta del av Drivhusets alla tjänster för entreprenörer.

VIDEUM POP UP finns i Videum Science Park på Framtidsvägen i Växjö är i första hand för studenter där ni är fler i teamet/företaget. 

Ta kontakt med någon av oss för mer information om hur erbjudandet passar era behov samt aktuell tillgänglighet av pop-up-platser. 

Stefan Uppman Videum Science Park 
stefan.uppman@videum.se, 0470-72 33 17

Emma Stockström Drivhuset
emma.stockstrom@drivhuset.se, 0470-70 80 40

Sebastian Bocaciu Bravo Entrepreneurial Hub 
sebastian.bocaciu@foretagsfabriken.se, 072-157 14 39